Succesvolle teampresentatie Cool Rentals Racing Team Holland.

Afgelopen zondagmiddag vond bij Zalencentrum Den Kaat in het Drentse Zuidwolde, de presentatie plaats van het Cool Rentals Racing Team Holland uit Hoogeveen. Op een professionele manier werd door nationaal bekend circuitspeaker Jos Damen, Cool Rentals Racing, zoals ze zich kortweg gaan noemen, aan de in grote getale opgekomen sponsoren, pers en overige motorsportliefhebbers gepresenteerd.De afgelopen jaren is er door het team continu gewerkt vanuit de doelstelling te groeien naar een vaste plaats in de top van de Nationale wegracesport. Die plaats is bereikt en wil door het team de komende jaren graag worden gecontinueerd. Daarin heeft team Cool Rentals als partner gevonden.

Cool Rentals is een bedrijf dat zich sinds de oprichting in 1998 heeft gespecialiseerd in het verhuren van een breed assortiment koel- en vriesmeubelen, supermarktdisplays en unieke beursspecials. Vanuit de hoofdvestiging in Harderwijk is het professioneel organiseren van beurzen, evenementen, in- en outdoor sportevenementen een onderdeel van de activiteiten waarin ze zich begeeft. 

Het bedrijf was vorig seizoen al actief in de Nationale en Internationale motorsport als het Cool Rentals Racing Team. Het management hiervan heeft vorig seizoen de ogen goed open gehouden en besloten te willen investeren in een ervaren en professioneel opererend team met een jong talent, waarmee op basis van een meerjarenplanning naar topprestaties kan worden toegewerkt. Dit volledig in de lijn van hun eigen bedrijfsvisie. Samen met de inbreng van de huidige sponsoren, wordt het team de kans geboden om door te kunnen groeien naar het niveau zoals zij het voor ogen heeft. Topniveau. 

Met de aspiraties die het team heeft, lopen de investeringen natuurlijk parallel. Om zich op de circuits ook waardig te kunnen presenteren is er door Cool Rentals Racing een professionele trailer en hospitality aangeschaft om relaties en genodigden te kunnen ontvangen zoals dat behoort bij een professionele organisatie. Tevens zorgt de combinatie voor een goed onderkomen voor de coureur en het racemateriaal, waarbij de techneuten onder goede omstandigheden de werkzaamheden kunnen uitvoeren, om te werken aan dat ene ultieme doel. Daarnaast werd de ex-2006 GP Aprilia 125 cc van Hugo van de Berg, thans GP 125 cc rijder, aangeschaft. Racemateriaal wat absoluut noodzakelijk is om voor in het veld mee te kunnen strijden voor de podiumplaatsen. 

Bij al dat schitterende materiaal behoort natuurlijk ook een talentvolle coureur. Voor het Nationale- (ONK), het Duitse- (IDM) en het Spaanse- (CEV) Kampioenschap 125 cc zal de veertienjarige Roy Pouw uit het Drentse Kerkenveld de kleuren van het team gaan vertegenwoordigen. Roy is geen onbekende voor het team. Alweer zo’n vier jaar geleden werd Roy bij de toenmalige presentatie als verrassing gepresenteerd als minibiker voor het team. Roy heeft zich de afgelopen jaren bijzonder goed ontwikkeld. Via het zogenaamde minibiken, de Junior Cup, het ONK en IDM 125 cc vorig jaar, bewijst Roy te beschikken over het benodigde racetalent. Dit werd vorig beloont met het behalen van de prestigieuze titel “Rookie Of The Year 2006”.  

Met het getoonde materiaal en de totale professionele aankleding van Cool Rentals Racing Team Holland, heeft zij de aanwezigen laten zien klaar te zijn voor datgene wat men voor ogen heeft.

Paasmaandag 9 april is er de eerste krachtmeting met de concurrentie, wanneer het raceseizoen van start gaat op het TT-Circuit van Assen. Hopelijk is Roy dan weer voldoende hersteld van een opgelopen voetblessure. Deze ontstond bij een valpartij afgelopen zaterdag tijdens een voorbereidende training. Een afgelopen ketting zorgde ervoor dat Roy onzacht in aanraking kwam met moeder aarde, met genoemde voetblessure als resultaat. Echter, racen is een kwestie van vallen en opstaan. Het vallen hebben we dan alvast gehad, zodat nu het ware talent kan opstaan. 

Na afloop van de presentatie werd er onder het genot van een hapje en een drankje door de aanwezigen de gelukswensen aan het team uitgesproken en kon men binnen en buiten het prachtige materiaal van nabij aanschouwen.

Redactie Cool Rentals Racing

Teamfoto: H. de Jong / Overige: CRRTH

 




© 2007 Cool Rentals Racing / Team Holland - Wijzigingen voorbehouden