Roy Pouw present op braderie in woonplaats Kerkenveld.

Traditiegetrouw is er eind augustus de feestweek van Alteveer-Kerkenveld. Beter bekend als de woonplaats van Cool Rentals Racing coureur Roy Pouw.

Tijdens de gezellige en druk bezochte braderie was Roy in vol ornaat aanwezig ter promotie van zichzelf en het team. De plaatsgenoten kennen Roy natuurlijk uit de berichtgeving via krant en andere media, maar hebben meestal geen weet van wat er allemaal zoal bij het racen komt kijken.

Dat was ook wel te merken aan de vele reacties die Roy kreeg; "Zo, dus daar race jij dus mee?" ;"Komt dat allemaal kijken bij het racen, dat wist ik niet" ;"Ben jij nou dat manneke dat ons dorp bij de TT op de kaart heeft gezet?" ;"Nou snap ik waarom je zo vaak vrij van school moet". Mooi om te merken dat de dorpsgenoten meeleven met hun eigen "wereld"talent.

Pa Pouw heeft zich de hele dag de keel droog gepraat. Als hij per woord een euro zou ontvangen, dan was het budget voor volgend jaar al aardig in de goede richting gegaan. Ook zus Wendy en Ma Pouw staken de handen uit de mouwen met het serveren van koffie, thee en vooral veel flesjes water. Wat een succes is dat, ongelooflijk.

De stickers, drinkflesjes met Roys afbeelding erop en zelfs handtekeningen werden graag uitgedeeld.

Al met al een geslaagd initiatief, mede naar aanleiding van een werkstuk dat een plaatsgenoot over Roy had gemaakt voor school.

Ondanks de "vakantie" voor Roy en familie werd er toch weer tijd vrijgemaakt voor dit promotiewerk. Klasse.

Redactie Cool Rentals Racing Team Holland. 

 




© 2007 Cool Rentals Racing / Team Holland - Wijzigingen voorbehouden