Roy Pouw naar Red Bull MotoGP Rookies Cup Run Off

Fantastisch nieuws na een fantastisch raceweekend in Spa Franchorchamps.

Roy Pouw, de veertienjarige jongeling van Team Holland, is door de Red Bull Selection organisatie uitgenodigd om onder toeziend oog van Alberto Puig en Harold Bartold (KTM) te gaan deelnemen aan de Red Bull MotoGP Rookies Cup Run Off. Uit en selectie van 1000 talentvolle coureurs wereldwijd, zullen twintig uitblinkers worden geselecteerd voor deelname aan de Cup wedstrijden in 2007.

De Red Bull MotoGP Rookies Cup is een serie van zeven wedstrijden tijdens een aantal Grand Prix weekenden op Europese circuits. Een van deze wedstrijden zal onderdeel zijn van het programma van de Dutch TT 2007 te Assen.

Roy wordt geacht aanwezig te zijn op dinsdag 29 augustus aanstaande, om zijn talent te tonen op het Spaanse Ricardo Tormo Circuit te Valencia. Enigzins verbaasd, maar vol trots wordt de invitatie natuurlijk met beide handen aangegrepen.

Dat de keus mede op Roy is gevallen is voor het team een teken dat Roy zijn prestaties en ingeslagen weg niet onopgemerkt zijn gebleven. Als debutant in de ONK klasse 125 cc staat Roy in zijn leerjaar na zes wedstrijden met 67 punten op een prachtige zesde plaats in het Nationale Kampioenschap.

Team Holland ziet de verrichtingen van Roy met ontspannen verwachtingen tegemoet. Wellicht zijn alle inspanningen niet voor niets gebleken en ......., ach laat Roy eerst maar eens lekker gaan genieten en rijden in Valencia. Het zal zeker een geweldige ervaring worden die ook weer in de rugzak van de nuchtere Drent uit Kerkenveld kan worden bijgevoegd.


Hieronder de tekst uit de invitatie:

________________________________


"Dear MotoGP Rookie,

Thank you for your application to the Red Bull MotoGP Rookies Cup which has been read with great interest. We are delighted to inform you that you have been selected from more than 1000 world-wide applicants to join us at the Run Off in Valencia, Spain.

Run Off will take place between 28th and 30th of August 2006.

Your personal Run Off date: TUESDAY, 29th of AUGUST 2006 / 8:00 AM"

_____________________________


Meer informatie over de Red Bull MotoGP Rookies Cup kunt u vinden op de officiele website: www.redbullrookiescup.com



Redactie Team Holland.




© 2007 Cool Rentals Racing / Team Holland - Wijzigingen voorbehouden