Roy Pouw met Cool Rentals onderweg naar 2007

Het raceseizoen is voor Team Holland coureur Roy Pouw nog maar net afgesloten en de voorbereidingen voor het motorsportseizoen voor 2007 zijn alweer volop in gang gezet. Zoals bekend sloot Roy het debuutseizoen af met een prachtige zesde plaats in het Nationale Kampioenschap 125 cc en wist hij de prestigieuze titel Rookie of the Year 2006 binnen te halen. Zaken waarmee hij zich in de kijker heeft gereden.

Voor het seizoen 2007 wordt de lat daarom weer iets hoger gelegd en is het van groot belang om goed voorbereid aan de start te verschijnen in 2007. Ook in deze sport geldt dat stilstaan achteruitgang is, dus er wordt door het team volop geļ®¶esteerd in het jonge talent uit Kerkenveld. Werd er afgelopen jaar nog gereden op de geleasde Honda van van Leeuwen Motortechniek uit Wezep, voor het komende seizoen heeft het team gemeend de touwtjes weer in eigen handen te moeten nemen. Daartoe is de Aprilia RS 125 cc racemachine waarmee Hugo van den Berg afgelopen seizoen meer dan uitstekend presteerde aangekocht. Een racemachine waarop Roy zich absoluut kan meten met de besten en zijn vooruitgang die hij heeft getoond hopelijk kan voortzetten. Aankomend seizoen zal Roy Pouw aan de start verschijnen in het ONK, het IDM en dit jaar voor het eerst ook bij enkele Spaanse Kampioenschaps wedstrijden.

Dat een investering als hiervoor omschreven geen sinecure is weet een ieder die in de motorsport acteert. Zonder de bijdragen van sponsoren is het presteren op het hoogste niveau ondenkbaar. Daarom is het team blij dat Roy zijn talent ook is opgevallen bij motorsport goed gezinde bedrijven. Voor de komende jaren heeft Team Holland een partner gevonden die, tezamen met de inbreng van de huidige sponsoren, Roy de mogelijkheden kan en wil bieden om door te kunnen groeien naar het niveau zoals dat Team Holland altijd voor ogen heeft gehad. Topniveau.

De partner die Roy de mogelijkheden gaat bieden was afgelopen seizoen al actief in de Nationale en Internationale motorsport als het Cool Rentals Racing Team. Het management hiervan heeft afgelopen seizoen de ogen goed open gehouden en heeft besloten te willen investeren in een ervaren en professioneel opererend team met een jong talent, waarmee op basis van een meerjarenplanning naar topprestaties kan worden toegewerkt. Dit volledig in de lijn van hun eigen bedrijfsvisie.

Cool Rentals is een bedrijf dat zich sinds de oprichting 1998 heeft gespecialiseerd in het verhuren van een breed assortiment koel- en vriesmeubelen, supermarktdisplays en unieke beursspecials. Vanuit de hoofdvestiging in Harderwijk is het organiseren van beurzen, evenementen, in- en outdoor sportevenementen een onderdeel van de activiteiten waarin ze zich begeeft. Cool Rentals een onderdeel van de Bouwman Groep.

Om zich op de circuits ook waardig te kunnen presenteren is er door Cool Rentals een professionele trailer en hospitality aangeschaft om relaties en genodigden te kunnen ontvangen zoals dat behoort bij een professionele organisatie. Tevens zorgt de combinatie voor een goed onderkomen voor de coureur, het racemateriaal, waarbij de ook techneuten onder goede omstandigheden de werkzaamheden kunnen uitvoeren om te werken aan dat ene ultieme doel. Roy begeleiden naar het hoogst haalbare in deze sport.

Als Cool Rentals Racing ?Team Holland? zullen wij de komende jaren keihard werken om hieraan gestalte te gaan geven.

Redactie Team Holland.


© 2007 Cool Rentals Racing / Team Holland - Wijzigingen voorbehouden